VAN / ÇATAK - Alacayar İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

Okulumuz velileri ile öğretmenler ve öğrencilerimiz arasında masa tenisi turnuvası düzenlenmiştir.

Şbt

Okulumuzun velileri ile öğretmenler arasında santranç turnuvası düzenlenmiştir.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih TAŞ ve Şube Müdürü Şükriye ERSARİ ve diğer okul müdürleri okulumuzu ziyaret etmiştir.

Şbt

Çatak Kaymakamı Ekrem ÇEÇEN okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerin öneri, istek ve şikayetlerini dinlemiştir.

Şbt

Deprem tatbikatı yapılarak öğrenciler bilinçlendirildi.

May

Okulumuzda öğretmenler ve öğrenciler arası masa tenisi turnuvası düzenlenmiştir.

May

Okulumuz Bursluluk Sınavına ve LGS'ye girecek öğrenciler için kampa girmiştir. Kampımızda soru çözüm etütü, deneme sınavı ve kitap okuma etkinlikleri yapılmaktadir. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

İngilizce öğretmenimiz Aynur Korkmaz önderliğinde okulumuz Çatak'ta bir ilki gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz 3 Mayıs'ta Atatürk İlkokulu Konferans Salonunda İngilizce gösterilerini sergilemişlerdir.  İngilizce tiyatro, skeçler, ve İngilizce koro ile davetliler güzel zaman geçirmişlerdir. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

May

Okulumuz İngilizce öğretmeni Aynur Korkmaz´ın hazırladığı, İlçe Kaymakamı Hamza Türkmen ve Milli Eğitim Müdürü Salih Taş'ın  desteği ile hayata geçirilen proje kapsamında "İngilizce Drama Sınıfı" kuruldu. İngilizce Drama Sınıfı´nın açılış programına Çatak Kaymakamı Hamza Türkmen ve eşi Pınar Türkmen, Belediye Başkan Vekili İsmet Karan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş ve Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Gökhan katıldı. İngilizce Sınıfı açılışına gelen katılımcılara öğrenciler hazırlamış oldukları gösterilerini sundu.  Gösterilerin ardından Kaymakam Türkmen, öğrenciler ile sohbet etti.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlanmıştır.

May

Alacayar Ortaokulu ve Alacayar İmam Hatip Ortaokulu iş birliğiyle 29 Nisan tarihinde okulumuzda 4006 Tübitak Bilim Fuarı yapılmıştır. Bilim fuarımıza İlçe Kaymakamı Hamza Türkmen, eşi Pınar Türkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Taş, Şube Müdürü Murat Gökhan, kurum amirleri ve mğrenci velilerimiz katılmıştır.

May

Bünyesine katıldığımız Alacayar Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri Çatak geneli İngilizce zümresi tarafından hazırlanan İngilizce Bilgi Yarışması'na katılmışlardır. Öğrencilerimizden Ayşe İrim, Büşra Budak, Zinar Cebe, Umut Pekbay' ı tebrik ederiz.

May

Okulumuz öğrencileri 9 Nisan tarihinde Okul Mürümüz Murat AY öncülüğünce Çatak YBO Z Kütüphane'yi ziyaret etmişlerdir.

Ekm

Demokrasinin önemini okulumuzda öğretilmesi amacıyla öğrenci temsilci seçimi etikili bir şekilde yapılmıştır. Öğrencilerimizin her biri oy kullanarak vazifelerini yerine getirmiştir.