T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
VAN / ÇATAK - Alacayar İmam Hatip Ortaokulu

Alacayar İmam Hatip Ortaokulu

Telefon
05392275040
Belgegeçer
05392275040
WEB
https://alacayariho.meb.k12.tr
Adres
ALACAYAR KÖYÜ ÇATAK/VAN
Vizyon
Alacayar İlk/Ortaokulu veİmam Hatip Ortaokulu çalışanları olarak;Gelecekte;Öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği,her öğrenci velisinin,öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinden emin olduğu,hem öğretenlerin hem öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inandığı,çalışanların gerekenleri yaparken hem kendilerine hem de birbirlerine güven duydukları,tedarikçilere karşılıklı güvene dayalı işbirliklerinin oluşturulduğu,herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı,verilen hizmetlerin sonucunda tüm paydaşların memnuniyetlerinin sürekli yükseldiği bir Eğitim-Öğretim ortamı oluşturulması Vizyonuna sahibiz ve bunu tüm öğrencilerimiz ve velilerimizle paylaşmaya hazırız.
Misyon
Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda; Alacayar ilkokulu/ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu ;Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,öğrencilerin bilgili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak,öğrencilerin 21.Yüzyılın gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak için vardır.
Başarılar
Öğretmen :1
Öğrenci :33
Derslik :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1893
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Saatler
07.30-12.40
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Köy servisleri ile ilçeye gidiş geliş yapılmaktadır.
Servis Bilgisi
Öğretmenlerimiz hem köyde hem de Çatak merkezde kalmaktadır. Çatak merkezde kalan öğretmenlerimiz için sabah öğretmen servisi vardır.
Yerleşim Yeri
Köy
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe merkezine 12 km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Okulumuz hem ilçe hem de ilde yapılan sportif faaliyetleri yakından takip etmekte ve bu müsabakalara öğrenci hazırlamaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuz Tübitak Bilim Fuarları´na her sene katılmaktadır.
Proje Çalışmaları
Yazdır